Business Coach Groningen, Klik hier voor meer info

Published Apr 21, 21
6 min read

Businesscoach, vind het hier

Soms betrap je jezelf op de gedachte: ‘Hoe kom ik de dag door?’ Je wilt graag groeien en dingen veranderen in je leven maar kunt daarbij wel wat hulp gebruiken. Je weet wel wat je zou moeten doen, maar het lijkt wel alsof je jezelf saboteert - business coaching. Je bent gedreven om jezelf en/of je bedrijf te laten groeien maar voelt dat het niet zo snel gaat als je wilt.

Je mist focus in je leven en/of werk (performance coaching). In het begin van iets ben je meestal heel gemotiveerd en dan zakt het al snel in. Als je ondernemer bent: je werkt meer IN je bedrijf dan AAN je bedrijf. Je mist tijd om te kunnen reflecteren en om vooruit te kijken.

Je bent bezig met zelfstudie- en persoonlijke groei en ontwikkeling maar mist iemand die met je meekijkt- en denkt. Je merkt dat je geen tot weinig mensen om je heen hebt met wie je op dezelfde golflengte zit. Je mist een sparringpartner, iemand die je steunt, motiveert, waar je weggaat met nieuwe energie, een scherp beeld van je volgende stap en helderheid in je hoofd.

Je mist iemand die in je gelooft. Iemand die je helpt met groeien en bepalen wat de volgende stap is in je leven, werk of business. Je weet niet wat je wilt zowel persoonlijk als zakelijk. Je bent ondernemer en voelt je soms alleen in je ondernemerschap. Je bent manager of ondernemer en zoekt iemand die je helpt bij vraagstukken in je werk of bedrijf.

Business Coach Ondernemers, informeer hier

Staat jouw probleem er niet tussen en wil je weten of ik je kan helpen? Vraag het me dan gerust (wat kost een business coach). Een paar voorbeelden: Ik heb er spijt van dat ik niet meer tijd heb doorgebracht met de mensen waarvan ik houd; Ik heb er spijt van dat ik nog steeds diezelfde baan heb terwijl ik er zowat wegkwijn; Ik heb er spijt van dat ik die wereldreis niet heb gemaakt; Ik heb er spijt van dat ik door mijn leven ben gerend zonder heel veel te voelen; Ik heb er spijt van dat ik niets gedaan heb aan die drukte in mijn hoofd; Ik heb er spijt van dat ik nog steeds niet weet wie ik nu precies ben, wat ik wil en wat mijn passie is.

Zakelijke Mentor, informeer hierOndernemerscoach, maak een afspraak

Het aantal sessies is afhankelijk van een aantal factoren. performance coach. Onder andere: Motivatie en inzet (hoeveel last heb je en hoe sterk is je verlangen naar een beter leven?) Het aantal veranderingen dat je wilt Hoe scherp je beeld is van wat je wilt bereiken of beter nog hoe sterk je verlangt naar … (vul zelf maar in) Wat de aard van je probleem is.

Mijn aanpak is dat ik jou help in zo min mogelijk sessies. zakelijke mentor. Mijn idee is dat elke sessie iets moet toevoegen anders is het simpelweg zonde van je tijd en geld. Soms zijn er wel meer sessies nodig om een of meerdere veranderingen door te voeren. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een burn-out, depressie of zogenaamde ‘dertigersdip’.

Het gebeurt ook dat mensen weer terugkomen als ze klaar zijn voor een volgende verandering in hun leven of voor een ‘los’ specifiek vraagstuk. De inzichten komen tijdens de coaching. Daar start je verandering. Ik spiegel je, help je patronen te doorbreken en zet je in beweging. Het echte werk gebeurt tussen de sessies door.

Businesscoach, Kijk op deze website

En daar ontstaat de magie in je leven. De verandering. En dat geeft een kick want veel mensen zeggen: ‘Als dit al kan, wat kan er dan nog meer?’ Lees deze zin maar eens: Wil je je gesteund en gemotiveerd voelen tijdens je coachtraject? En vind je het leuk om met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling bezig te zijn? Dan boek je de beste resultaten als je de coaching combineert met online methodieken die leuk zijn om te doen en zo verhelderend werken! Je hebt er levenslang plezier en profijt van.

Zelf werk ik ook op basis van deze aanpak. Ik vind het zelf namelijk heel leuk en fijn om online zelf aan de slag te kunnen maar haal er voor mezelf meer uit als ik dat combineer met een persoonlijke sessie. businesscoach. Wat ook een voordeel is: hier kun je meteen mee starten, doen wanneer het jou uitkomt en meteen al inzichten op doen.

Business Coach Groningen, bel voor een afspraakBusinesscoach, Kijk op deze website

Cliënten ervaren mij als toegankelijk, steunend, motiverend maar ook als iemand die op de juiste momenten een spiegel voorhoudt en prikkelende, soms confronterende vragen stelt die je uitdagen om je eigen oplossingen te bedenken en toe te passen. En ik ga het ook niet uit de weg om je aan het lachen te maken (performance coach).

Ik ben gewoon even je maatje maar dan wel een die je af en toe even een schop onder je kont geeft. Ik zou mijzelf het best beschrijven als praktisch, eerlijk en met een flinke dosis humor die ik inzet tijdens mijn coaching. Ja, er vloeien regelmatig tranen, de ene keer van verdriet en de andere keer van het lachen.

Businesscoach, Hier vind je het

Ik verwacht echt wel wat van jou en tast ook regelmatig de grenzen van je kunnen af. Ik confronteer je, houd je een spiegel voor en zet jou en je hersenen flink aan het werk - business coaching. Verandering komt niet vanzelf. Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Tijdens mijn coaching zul je soms ook denken: ‘Sjonge, jonge, wat zit ze toch steeds te schrijven?’ Ik schrijf vaak letterlijk op wat je zegt. Welke woorden je kiest, welke taal je gebruikt. business coach ondernemers. Ik kan daar zoveel uit halen! Zeker in combinatie met je houding, je blik, de intonatie, kortom: je non-verbale communicatie.

Performance Coach, informeer hierBusiness Coaching, maak een afspraak

Dat doe ik ook, maar dat merk je bijna niet. Alle cliënten zeggen dat ze zich vrij en veilig voelen in het gesprek, dat ze mij vertrouwen (wat kost een business coach). Ik geef je ook altijd terug wat ik zie, wat ik observeer. Ik doe geen aannames en oordeel niet. Ik wil dat jij mij vertelt wat het betekent als ik je iets zie doen of hoor zeggen.

Performance Coach, maak een afspraakBusiness Coach Groningen, Kijk hier online


Dat is het mooie van coaching. Je doet in de sessies zoveel inzichten en kennis over jezelf op dat je soms helemaal versteld staat van wat al die tijd gewoon al in jou zat. Of dat je door dingen net even anders te doen, compleet andere resultaten (of reacties van andere mensen) krijgt.

More from Coaching

Navigation

Home

Latest Posts

Omgevingsmanagement Gemeente

Published May 11, 22
6 min read

Trainingen Specifiek Voor Uw Ondernemingsraad

Published May 10, 22
6 min read