Performance Coaching

Published May 29, 21
6 min read

Businesscoach, informeer hier

Business Coach Groningen, informeer hierPerformance Coaching, lees verder

Het allereerste dat Veronique doet op het moment dat ze je ziet, is dat gevoel volledig wegnemen. Door je oprecht en van harte welkom te heten, door je aan te moedigen, te inspireren en uit te dagen om er uit te halen wat er voor je in zit. Alleen al haar “en alles is o.

Ik zuig haar kennis op als een spons, en merk iedere keer weer, dat er nieuwe dingen in “op-ploppen”, die ik tot dat moment schijnbaar nog niet kon horen of zien. Alleen dat is al een feestje op zich! Kwartjes vallen, ideeën ontstaan, terwijl ik met haar werk. En het allerbelangrijkste is misschien nog wel, dat ik ook iedere keer ECHT stappen zet.

Heerlijk vind ik dat, die duidelijkheid. Ik heb het nodig, om via haar liefdevolle schop onder m’n kont stappen te (kunnen) blijven zetten. Veronique is iemand waar je, zoals ze zelf zo treffend kan aangeven, van houdt of die je haat. Haar ADHD is haar kracht; het is voor mij de meest helpende eigenschap die er maar is.

Want als je zelfs, zoals ik, de rem nog te strak afgesteld hebt staan en dan tóch stappen kunt zetten, dan is zij “the person to be with” om er ook daadwerkelijk een succes van te maken. Lieve Veronique, ik ben dankbaar dat jij er bent! Jij geeft altijd, naast je ontzettend uitgebreide en “to the point” kennis en ervaring, mij het gevoel gezien, gehoord en vooral in staat te zijn om mijn eigen bedrijf te starten en vervolgens ook nog eens naar een next level te brengen.

Ondernemerscoach, Kijk hier online

Ik snap deze reactie uiteraard heel goed! Toch is iedereen een influencer én een personal brand. Je communiceert op een bepaalde manier. Je deelt je mening, reageert op anderen, plaatst content op Instagram, voert gesprekken en je hebt vast een website en een LinkedIn profiel. Daar ga ik verandering in brengen.

Het betekent voor mij de regie nemen en behouden in alles wat je doet. Het gaat er ook niet om dat je de nummer één moet worden binnen jouw vakgebied. De beste of de bekendste willen zijn. Morgen is iemand anders dit weer - business coach zzp. Een ambitieus, maar vergankelijk streven. Het gaat er hierbij niet zozeer om wát je communiceert (informatie), maar om hóe je communiceert (fascinatie).

p.v. klakkeloos van alles aanzetten. Uit onderzoek blijkt dat als jij verantwoording aflegt aan iemand en hier specifieke afspraken over vastlegt je 95% (!!!) meer kans hebt je doel daadwerkelijk te behalen. Bron: American Society of Training and Development (ASTD). Stiekem weet jij heus wel dat al die goeroe’s met hun magische marketingfunnels, exclusieve events, watertandende webinars en hun online coachingsprogramma’s jou niet succesvol maken.

Hier is niks mis mee, net zoals met advertenties, webinars en funnels niks mis is. Ze zijn altijd óf ernstig ziek óf zaten diep in de schulden. Soms een combinatie van beiden voor extra impact. “Je hebt nog 24 uur de kans, dan gaat de prijs van 99,- naar 999,- euro.

Coach Voor Ondernemers, bel voor een afspraak

000 euro verdiende terwijl ik ondertussen beviel van een drieling (business coach zzp).”Misschien hebben ze er wel 6 maanden non-stop aan hebt gewerkt en hebben ze 15. 000 euro aan kosten gemaakt. wat kost een business coach. Denk eens aan het inhuren van een team of andere experts, het organiseren van een event, het maken van video’s, een nieuwe website met foto’s, een online academie, Facebook advertenties en natuurlijk software.

Annemiek van Making Money over de I Love My Succes Planner: ‘Ik vind het prettig dat er, naast aandacht voor de zakelijke doelen, ook aandacht is voor het persoonlijke. Ik heb deze planner gekocht omdat deze veel meer is dan een ‘gewone’ agenda. Door alle opdrachten het hele jaar door werkt deze planner ook als een papieren businesscoach.

Bijvoorbeeld over 3 jaar. Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe? Per kwartaal, per maand en per week is er een check-in en een check-out. Je vult daarin in wat jouw doelen zijn voor die periode en hoe je dat vertaalt in daadwerkelijke projecten en acties. Je kijkt dus vooruit maar je kijkt ook terug.

Coach Voor Ondernemers, Kijk op deze websiteZakelijke Mentor, informeer hier


Ieder kwartaal is er een check-out met inspiratievragen zoals bijv. ‘welke event zou je graag nog willen bezoeken?’ en ‘welk product ga je per direct schrappen?’Marloes van Flow Planners ontwikkelde haar eigen planner. ‘De planner is heel uitgebreid. Het begint met vragen over het afgelopen jaar, gevolgd door een visionboard en aansluitend vragen met betrekking tot je doelen voor het komende jaar.

Performance Coaching, Kijk op deze website

Bijzonder in de Flow Planners is ook de mogelijkheid van het bijhouden van je urenregistratie en je kilometerregistratie. Daarnaast heb je naast een inspirerende quote, weekdoelen en takenlijst ook nog ruimte voor een boodschappenlijstje, focuspunten en je maaltijdoverzicht. Bij de dagen zelf kan je ook je vochtopname bijhouden d. m (coach voor ondernemers).v.

Wat Kost Een Business Coach, informeer hierZakelijke Mentor, maak een afspraak

En last, but not least, achterin in de planner zit een plastic mapje. Losse bonnetjes die je niet kwijt mag raken kan je hier tijdelijk in bewaren.’Manouschka van Car Cleaners over haar favoriete planner: ‘Ik vind het belangrijk dat een planner je prikkelt om de toekomst en andere zaken te visualiseren - business coach zzp.

Verder moet een planner vooral helpen om dingen behapbaar te maken. Ik gebruik de planner nu een jaar en ik vind het ongelooflijk als ik zie wat ik sindsdien heb bereikt. De Daily Greatness Business Planner start eerst met flink wat huiswerk. Je gaat goed inzoomen op de achtergrond van je onderneming.

Deze doelen werk je dan steeds verder uit op jaar, kwartaal, maand, dag en uur. performance coach. Na ieder kwartaal evalueer je de doelen die je hebt gesteld.’Eline van Elivado over haar planner van Jo & Judy: ‘Ik vind het belangrijk dat een planner overzichtelijk is en het oog wil natuurlijk ook wat.

Coach Voor Ondernemers, Klik hier voor meer info

Er is genoeg ruimte voor je notities. De planner begint met het opschrijven van je persoonlijke én zakelijke doelen. Iets wat ik als ondernemer erg belangrijk vind. Verder staat er een maand, week en dag planner in waardoor je je dagen goed en systematisch kan plannen. Alles is overzichtelijk en duidelijk.

Ook vind ik het makkelijk als een planner een opvallende kleur heeft, dan kan ik deze makkelijk terugvinden tussen de papieren op mijn bureau. Daarom heb ik nu deze agenda. In de planner kan ik een jaarplanning maken, een planning per 3 maanden, een planning per maand, per week en per dag.

De planner helpt me vooral overzicht te houden, ideeën te onthouden en positief te denken. Te denken in mogelijkheden. De Zakenmam agenda van afgelopen jaar bleef niet open liggen maar dat is nu verholpen. Wel vind ik het een nadeel dat zaterdag en zondag er hetzelfde uitziet als de rest van de week.

Leuke extra’s in de agenda? Mooie platen om in een rustmomentje te kleuren, en elke week een positieve quote die je soms vleugels geeft (wat kost een business coach).’Dit artikel bevat affiliate-links..

Navigation

Home

Latest Posts

Omgevingsmanagement Gemeente

Published May 11, 22
6 min read

Trainingen Specifiek Voor Uw Ondernemingsraad

Published May 10, 22
6 min read