Examentraining Cambridge Engels

Gepubliceerd apr. 26, 22
7 min read

Cursus Engels/cambridge En Zakelijk Engels

Als je woorden opschrijft, zorg je ervoor dat je ze beter onthoudt. Als je het te lastig vindt om dit zelf te doen, hebben wij knip en klaar een mooie training voor je: ➡️ IMPROVE YOUR VOCABULARY. 6. Maak 10 zinnen met de 10 nieuwe woorden. (Gebruik zonodig Google). Het maken van een zin helpt je om na te denken in welke context deze woorden het best gebruikt kunnen worden.

Zeg deze 10 zinnen hardop. Op deze manier leer je niet alleen de nieuwe woorden, je oefent ook de uitspraak van de nieuwe woorden. Je onthoudt woorden beter als je er direct mee aan de slag gaat door ze op te schrijven en ermee te oefenen. 8. Stop het blaadje met deze zinnen in je zak en lees ze na als je even tijd hebt.

Online Taalcursus Engels Van Cambridge English

9. Maak er een gewoonte van om dit dagelijks te doen. Leren werkt het best als je er een systeem voor hebt. Door dit elke dag te herhalen, zal het leren je een stuk makkelijker afgaan. 10. Lees Engelse boeken, maar kies wel een boek dat je interessant vindt. Een taal leer je vooral door er veel mee bezig te zijn.

Een voordeel van het lezen van Engelse boeken is dat je onbewust constant in aanraking bent met juiste grammatica en zinsopbouw. Om het leuk te houden voor jezelf is het belangrijk een boek uit te kiezen dat je interessant vindt. 11. Kijk Engelse films, maar zonder ondertiteling! Houd je niet van boeken lezen? Kies dan voor films kijken.

Volg De Cambridge Engels Cursus

En is het toch te moeilijk zonder ondertiteling? Zet de ondertiteling dan eens aan in het Engels in plaats van het Nederlands, daardoor kom je net iets meer in aanraking met de Engelse taal. Algemene taalvaardigheidscursussen Engels. 12. Online taalcursus Engels van Cambridge English. Kijk het nieuws eens op CNN of de BBC. Het nieuws bijhouden en ook nog eens je Engels verbeteren, zo vang je twee vliegen in één klap! Een voordeel van het nieuws is dat de beelden je vaak heel goed kunnen helpen met begrijpen wat er gezegd wordt, dus juist als je Engels lastig vindt kan je hiermee je zakelijk Engels verbeteren.

Draag een zakwoordenboekje bij je of installeer een app. Deze kleine hulpmiddelen kunnen je in hele korte tijd (bijvoorbeeld een kwartiertje wachten in de rij) helpen je zakelijk Engels te verbeteren. Quizzen of spelletjes zijn een geweldig hulpmiddel wanneer je je Engels wil verbeteren. De Appstore en de Playstore staan vol met dit soort apps! Voorbeelden zijn de apps Duolingo of Babbel.

Cursus Cambridge Engels Volgen?

Cambridge Business EnglishCambridge Business English

Maak gebruik van alle apps die er zijn. Elke app zal een andere manier van leren hebben. Door alle apps te gebruiken, kom je erachter op welke manier jij het beste Engels leert. 15. Lees stripverhalen in het Engels - Cambridge Business English - Taaltrainingen. Je favoriete stripverhaal bestaat vast en zeker ook in een Engelssprekend land.

16. Ga actief met de taal om. Hoe meer aandacht je aan het leren zult besteden, hoe beter het zal gaan. Probeer de taal actief in elk aspect van je leven te betrekken. Liever binnen een korte tijd je zakelijke Engels op orde krijgen? Volg onze spoedcursus. Cambridge Engels cursus. 17. Praat in het Engels tegen jezelf, in de spiegel (Ik meen het!).

Cursus Engels/cambridge En Zakelijk Engels

18. Zoek een taalbuddy (bijvoorbeeld een Britse of Amerikaanse student die Nederlands leert). Er zijn genoeg studenten die in Nederland verblijven voor hun uitwisseling. Zij kunnen je ook helpen met je Engels verbeteren. Vaak zijn studenten ook nog eens op zoek naar iemand die hen Nederlands leert, dus zo kunnen jullie elkaars fouten verbeteren en elkaar helpen.

Chat in het Engels. Schrijven is net zo belangrijk als spreken! Leer jezelf een juiste spelling aan door in het Engels te chatten. Er zijn zeer veel verschillende internetsites die gericht zijn op internationaal chatten en daarmee onbewust op het verbeteren van jouw Engels. 20. Durf fouten te maken. Wees niet bang om fouten te maken, want juist door een paar keer de mist in te gaan weet je ook hoe het niet moet.

Business English - Online Cursus Vergelijk

De meeste mensen zijn behulpzaam, laat ze helpen. Vraag in je omgeving actief naar hulp! Een fout die direct verbeterd wordt is immers fijner dan een fout die continu herhaald wordt zonder dat iemand er wat van zegt. Zakelijk Engels leren doe je met behulp van anderen. Net zo leuk ook! Joehoe (Cambridge English: Business (BEC) Cursus Engels).

Zelfstudieprogramma EngelsVolg De Cambridge Engels Cursus

Must do! 22. Wees niet bang voor je grammaticaboek (Opleding Business English for Financials). Grammatica is minstens zo belangrijk als woordenkennis. Kijk alle regeltjes nog eens door om er zeker van te zijn dat je de werkwoordstijden, vervoegingen en werkwoordsvormen juist gebruikt. 23. Leer de vertaling van de dingen om je heen, plak er zo nodig een post-it op.

Beste Cambridge School

Een makkelijke manier om bezig te zijn met je Engels verbeteren zonder dat het al te veel moeite kost. Als je eenmaal de basis hebt gehad, kun je op zoek naar specifiekere woorden in je huis. Ken je bijvoorbeeld het Engelse woord voor raamkozijn al? 24. Lees bewust! Daarmee bedoel ik: als je een Engels boek leest, houd dan een notitieboekje bij de hand om nieuwe woorden te noteren.

Zoek deze op en begin je dag met vijf minuten van een Engels filmpje. Studieopbouw van de cursus Cambridge English. Ook een goede manier om zakelijk Engels te leren. 27. Speel Wordfeud in het Engels. Op deze manier leer je op een leuke manier steeds meer Engelse woorden. Een highscore halen in de Engelse versie van Wordfeud is een hele nieuwe uitdaging, probeer het maar eens! 28.

Cambridge Engels Leren? 4 Taalcursussen Cambridge Engels

Bijna elke gebruiksaanwijzing bevat wel een Engelse uitleg. Lees eerst deze door, en controleer daarna met de Nederlandse versie of je de tekst goed snapte. Instant boost gegarandeerd! 29. Leer de onregelmatige werkwoorden echt uit je hoofd. Het is even stampen, maar dan zitten ze ook goed in je hoofd en hoef je je hierna nooit meer zorgen te maken over het juiste gebruik van het werkwoord. Zakelijk Engels leren doe je met deze 11 cursussen.

Cambridge English: Business (Bec) Cursus EngelsBusiness English Certificate: Cambridge Engels

Verzin een verhaal in het Engels. Denk en schrijf in het Engels en ga op zoek naar de leukste Engelse uitdrukkingen. 31. Luister bewust naar Engelstalige muziek. Thuisstudie Zakelijk Engels. Focus je op de tekst van een nummer in plaats van op de muziek, bijvoorbeeld door op You, Tube de lyrics van een nummer op te zoeken.

Zakelijk Engels - Courses

Herhaal, herhaal, herhaal. Repetition is key! 33. Boekclub Vorm zelf een boekclub met een aantal vrienden of sluit je aan bij een online book club. Stel vragen, doe mee aan discussies en communiceer met anderen in het Engels. Omdat je de mensen niet persoonlijk kent bij een online book club is het misschien makkelijker voor je om deel te nemen aan het gesprek, en doe je echt veel ervaring op.

Briljant natuurlijk - Studieopbouw van de cursus Cambridge English. 34. Denk in het Engels. Het is even omschakelen, maar als je jezelf gaat aanwennen om in het Engels te denken ben je automatisch meer met de taal bezig en ben je constant op zoek naar de juiste Engelse woorden en omschrijvingen. Dat helpt natuurlijk enorm bij het verbeteren van je Engels! 35.

Conversatie Cursussen Engels

Alleen! Als er één manier is om niet onder de Engelse taal uit te komen, is het wel door er middenin te gaan leven – al is het maar voor een weekendje. Als je eenmaal in Londen bent, zijn er geen excuses meer om het Engels niet te gebruiken en kom je er niet onderuit.

Luister naar een tekst en schrijf deze uit. Op deze manier ben je niet alleen actief bezig met het luisteren naar de vreemde taal, maar ook met het schrijven ervan. Zo ben je actief bezig met je Engels verbeteren. 37. Boek je vakantie via een Engelstalige website. Door Engels niet alleen te betrekken in standaard situaties, maar ook tijdens dit soort activiteiten, zal het gebruiken van Engels steeds normaler worden.

Online Taalcursus Engels Van Cambridge EnglishLuister in de auto naar een luisterboek i. p.v. muziek. Focussen op de Engelse tekst gaat tijdens het luisteren naar een luisterboek net iets makkelijker dat tijdens het luisteren naar een nummer, waarbij je afgeleid kan worden door muziek rondom de tekst. 39. Gebruik de spellingchecker op je computer. De computer biedt je geheel gratis een spellingchecker aan, waardoor je eigen fouten gaat herkennen en meteen de goede oplossing voor ogen hebt.

Navigation

Home

Latest Posts

Social Media Advertising

Published Apr 22, 23
7 min read

Digital Marketing Specialist In De Regio

Published Mar 27, 23
7 min read