Performance Coach, informeer hier

Published Apr 25, 21
6 min read

Businesscoach

De term business coaching kan vragen oproepen: wat is het? Voor wie? Wat kan het mij opleveren en kost dat me geen extra werk? No worries, wij zetten de antwoorden op 10 veelgestelde vragen over business coaching voor je op een rijtje (business coach groningen). Wat is een coach? Iemand die jou helpt je persoonlijke doelen te formuleren, zorgt dat je de tools hebt om deze te bereiken en je op het juiste pad houdt.

Net zoals een voetbalcoach niet zelf het veld in gaat om te trainen, zal een business coach ook nooit jouw werk voor jou gaan doen. In plaats daarvan bepaalt ze met jou een strategie om je bedrijf daarheen te brengen waar jij wil dat het is – en ze helpt je eventuele problemen die jou tegenhouden, te tackelen.

Coach Voor Ondernemers

Want jij bent tenslotte degene die de strategie moet uitvoeren, dus deze moet wel helemaal bij jou passen. Business coaching is voor iedere ondernemer die geen genoegen neemt met middelmatigheid. Toen je begon met ondernemen had je allerlei mooie doelen voor ogen. Ben je focus hierop verloren? Twijfel je soms over welke richting je bedrijf moet nemen? Mis je een sparringspartner? Heb je je doelen inmiddels behaald en weet je dat er méér kan zonder dat je daar (nog) meer voor moet gaan werken? Of ben je in een sleur geraakt en wil je de sleutel om hieruit te komen? Dan is business coaching voor jou.

Boost: voor ondernemers die er klaar voor zijn om hun onderneming in korte tijd een groei-impuls te geven. Grow: voor ondernemers die goed op weg zijn en nu willen investeren om hun business naar een ongekend niveau te tillen. Switch: voor ondernemers die wat zijn uitgekeken op hun huidige werk en een switch willen maken voor nieuwe creativiteit, motivatie en energie.

Wat Kost Een Business Coach

In plaats daarvan helpt een business coach jou je doelen te formuleren, en zal je stimuleren nóg iets groter te dromen. Samen stellen jullie een actieplan op om deze doelen te bereiken. Daarnaast zorgt een business coach voor accountability: omdat je verantwoording moet afleggen aan je coach, hou je je gemakkelijker aan je plannen.

Jij bent uiteindelijk degene die de verandering gaat bewerkstelligen in jouw bedrijf! Jij bent immers de expert van jouw onderneming. Dat betekent ook dat jij de verantwoordelijkheid hebt om aan de bel te trekken bij je coach als je iets moeilijk vindt, om zelf vragen te stellen als je die hebt en om af en toe uit je comfortzone te stappen.

Ondernemerscoach

Steffy weet als geen ander de juiste vragen te stellen, zodat je er zelf heel snel achter komt welke kant je op moet. Of ze zet je voor het blok, waardoor je de volgende keer tóch die taken waar je tegen opzag wel gaat doen – omdat ze nu eenmaal noodzakelijk zijn (ondernemerscoach).

Natuurlijk investeer je tijd in je sessies met je business coach, maar op de lange termijn hoef je juist minder te werken. Hoe dit komt? Bij business coaching ga je samen met je coach op zoek naar de zaken die ervoor zorgen dat jij op dit moment nog niet de beoogde groei hebt behaald.

Zakelijke Mentor

Met je business coach ontwikkel je een strategie om deze problemen aan te pakken, wat jou tijd oplevert om wél aan de groei van je bedrijf te werken. Zonder dat dit je kostbare vrije tijd opslokt. Ook zul je merken dat je veel meer focus aanbrengt door samen te werken met Steffy.

Zonder meer te werken! Dat hangt er helemaal vanaf welk pakket je kiest (performance coaching). Ga je voor snel resultaat in korte tijd? Dan is het Boost-traject wat voor jou, waarbij je in één maand tijd intensief gecoacht wordt om jouw bedrijf te laten knallen. Doe je het liever stap voor stap en duurzaam? Dan kies je het Grow-traject dat je verzekert van zes maanden coaching.

Performance CoachingMet behulp van business coaching werk jij aan de groei van je bedrijf. Maar je leert jezelf, je sterke kanten en je valkuilen ook beter kennen - waarom business coach. Deze kennis kun je je hele zakelijke leven inzetten in je voordeel. Daarnaast doe je ook de nodige theoretische kennis op, waar je op professioneel vlak veel profijt van zult hebben - businesscoach.

Daarnaast leer je jezelf beter kennen in een traject met een coach, wat niet alleen op zakelijk vlak maar ook in je privéleven zijn weerslag zal hebben - waarom business coach. Je vraagt je misschien af of je niet beter een consultant kunt inhuren voor jouw bedrijf, of met een therapeut aan de slag kunt om je beperkende overtuigingen uit de weg te ruimen.

Business Coach Groningen

Maar: Therapie is in de eerste plaats een middel om te genezen of om door een moeilijke tijd heen te komen. Het gaat uit van een probleem, en zal je helpen hier doorheen te komen. Een consultant doet een onderzoek en schrijft je een advies voor. Een business coach gaat uit van een positieve situatie (wat is de grote droom waar jij heen wilt?) en helpt je vervolgens de obstakels uit de weg te ruimen die je ervan weerhouden dit te bereiken.

Business Coach GroningenOndernemerscoach
OndernemerscoachOndernemerscoach

In business coaching word jij gezien als de grootste expert van jouw onderneming. Business coach Steffy heeft echter een frisse, out of the box kijk op jouw situatie, en kan daarom oplossingen aandragen waar jij nog niet eerder aan had gedacht. Samen kijken jullie naar jouw specifieke situatie, en bepalen wat er nodig is voor ongekende groei.

Business Coaching

Impact creëren, dat doe je door tijdelijk meer afstand te nemen van je werk. Kritisch kijken naar jezelf en je bewust worden van hoe je bepaalde zaken aanpakt. Je gééft veel energie, maar kun je ook voldoende opladen? Bewustwording levert waardevolle inzichten op die inspiratie én energie geven (zakelijke mentor). Zodat je de Blinck (terug)vindt.

Coach Voor OndernemersWat Kost Een Business Coach

Business coaching is erop gericht ondernemers meer uit hun bedrijf te laten halen door hen persoonlijk te begeleiden. Een business coach kijkt mee of en hoe het beter kan. Vervolgens ondersteunt hij of zij de ondernemer bij het bereiken van de gestelde doelen. Het kan gaan om startende bedrijven, maar ook om oudere ondernemingen die hun toekomstplannen willen of moeten bijstellen.

Business Coaching

Businesscoaches zijn getraind om problemen en struikelblokken op veel gebieden van een bedrijf te herkennen en op te lossen. Het grootste verschil is dat executive coaches worden ingeschakeld voor hulp bij persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden zal veelal leiden tot een verbetering van de bedrijfsresultaten, maar het is zeker een meer indirecte methode om met de resultaten om te gaan.

Dit is de arena zijn van de Business Coaches. Groei uitdagingen: Door de groei van jouw bedrijf ben jij genoodzaakt de zaken anders te organiseren. Jij bent van nature meer de ondernemer dan de manager - coach voor ondernemers. Hoe pak je dit aan? Personele uitdagingen en veranderingen: Je begon jouw (eens kleine) bedrijf als specialist.

Performance Coach

Hoe vul jij jouw rol effectief in? Innovatieve uitdagingen: Je hebt gewaagde ideeën voor het lanceren van een nieuw product. Je gelooft erin, maar ziet het risico (waarom business coach). Wat is een wijze beslissing? Uitdagingen rondom stabilisatie en krimp: Mijn bedrijf heeft een structurele tegenslag. Hoe zorg ik dat ik de wind weer in de zeilen krijg? Uitdagingen op internationalisering: Jij wilt internationalisering…..

Navigation

Home

Latest Posts

Omgevingsmanagement Gemeente

Published May 11, 22
6 min read

Trainingen Specifiek Voor Uw Ondernemingsraad

Published May 10, 22
6 min read