Performance Coach, Kijk op deze website

Published Mar 21, 21
6 min read

Business Coach Groningen

Performance CoachBusiness Coaching

Ik gun jou namelijk ook een succesvol bedrijf en ik deel zoveel je wilt. Laat jouw tot leven komen en vindt de succesformules die voor jou werken! Zodat het een winstgevend bedrijf wordt en je vrijheid gaat ervaren. Ik help je daar graag bij. Wil je het opbouwen goed aanpakken, snelheid maken en zeker zijn van klanten dan gaan we samen aan de slag.

Performance CoachWat Kost Een Business Coach

5) aan te slag te gaan als of voor exclusieve aandacht in een (soms is daar een wachtlijst voor). Wat past het beste bij jou en hoe wil jij jouw doel bereiken? .

Performance Coach

De meerderheid haalt de finishlijn dus niet en haakt van te voren af. De wil is er wel, maar het komt er uit niet uit. Dus als je je doel niet haalt, ben je zeker niet de enige! Maar hoe zorg je er voor dat je jouw doelen wel haalt?Bij het halen van doelen kom je langs een aantal (val-)kuilen, hieronder vind je de meest voorkomende: Een inkoppertje: Grootste oorzaak hier achter is dat het niet helder is wat je precies wilt bereiken.

Veel stellen zichzelf doelen stellen als: “ik wil meer klanten”, “Ik wil graag afvallen”, “ik wil meer verdienen” etcetera. Dit zijn doelen die niet specifiek genoeg zijn. Hoeveel meer klanten wil je? Hoeveel kilo wil je afvallen? Hoeveel méér wil je verdienen? Goede voornemens zijn dus vaak te algemene doelen: afvallen, meer verdienen et cetera.

Businesscoach

Lig je ’s nachts wakker van te weinig inkomsten? Wil je meer verdienen omdat je dan minder hoeft te werken en hiermee mee meer vrije tijd krijgt? Stel: je hebt je doelen gesteld. Allereerst mijn complimenten, je behoort al tot ‘the happy few’! Maar heb je ook een gedegen plan over hoe je dit gaat bereiken? Stel: je wilt een omzet draaien van € 100.

Een veelvoorkomende fout is dat mensen gewoon aan de slag gaan. Meer uren draaien, meer workshops geven, meer coaching sessies geven - coach voor ondernemers. Maar heb je überhaupt al bedacht of je het op deze manier gaat lukken? Hoeveel klanten heb je dan nodig tegen welk uurtarief? Hoeveel sessies moet je geven? Het kan zijn dat je ondertussen een prima plan hebt om jouw doelen voor 2012 te behalen.

Business Coach Ondernemers

Je hebt een keer niet zo’n zin, je hebt het even te druk, je doet het later wel (business coach groningen). Genoeg valkuilen op je weg (businesscoach). De overall tip is: Focus! Hoeveel omzet, hoeveel klanten wil je dit jaar? Zorg dat je dit heel helder voor ogen hebt (of visualiseer het). Schrijf dit op en hang het op een prominente plaats (zet het als achtergrond op je laptop, boven de spiegel, op het toilet etc.) Hoeveel meer wil je verdienen? Hoeveel meer klanten wil je? Doe er maar eens 10% bij, dit is zeker haalbaar.

In deze uren zul jij dus je omzet moeten draaien. Als je workshops geeft: hoeveel workshops moet je geven, tegen welk tarief? Ook ik wilde eerst hier niet over nadenken. Maar toen ik er mee aan de slag ging kwam ik er achter dat ik mijn plan aan moest passen: op de huidige manier zou ik het niet gaan halen! .

Waarom Business Coach

Performance CoachingPerformance Coach


Als je jezelf een doel hebt gesteld, kan het zijn dat je denkt: Gefeliciteerd, je hebt jezelf in ieder geval een uitdagend doel gesteld!Mijn docent heeft ooit de vraag gesteld: “how do you eat an elephant”? Het antwoord was even kort als verrassend: slice by slice! O ja… natuurlijk… Concreet gezegd: welke activiteiten ga je per dag doen om jouw resultaat te gaan behalen? Ga je een teleseminar organiseren om jouw lijst verder uit te bouwen of ga je je promotieplan ontwikkelen om VIP-dagen te verkopen? .

Hierbij is het belangrijk dat je regelmatig even terugkijkt: welke acties heb je ondernomen, wat hebben je acties opgeleverd? Het is slechts weinigen gegund ongetraind een marathon succesvol uit te lopen. Maar er zijn hordes mensen die ook succesvol een (halve) marathon lopen. Met een helder doel voor ogen (bepaalde tijd), een concreet stappenplan om die conditie te krijgen (randvoorwaarde) en bij te sturen daar waar nodig ga ook jij die marathon succesvol uitlopen! Ik wens je veel succes met behalen van jouw doelen! Ik ben benieuwd naar jouw tips & tricks om je doelen te bereiken.

Ondernemerscoach

Als oprichter van je eigen onderneming loop je vast tegen een aantal problemen waarvan je niet weet hoe die opgelost moeten worden (business coach groningen). Dan lijkt het alsof alles misgaat en je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Dan is een business coach ideaal voor je. Als je als ondernemer tegen problemen of onzekerheden aan loopt, is het mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen van een business coach/ een personal coach.

En de coaching is afgestemd op iedereen in de organisatie of in het team. En een belangrijk doel van de business/personal coaching is het creëren van de bewustwording. Je leert je meer bewust van jezelf te worden en de mensen om je heen. Het doel daarbij is dan een zelfreflectie te krijgen en dat te veranderen of vooruitgang te boeken.

Coach Voor Ondernemers

Je benut dan je kwaliteiten ook goed. waarom business coach. Kortom een business coach helpt je om als ondernemer je doelen te bereiken en je perspectief op dingen te veranderen of juist te vergroten. Het kan er dus voorzorgen dat je onderneming groeit. Het vinden van een business coach kan heel simpel zijn als je de juist informatie hebt en geeft.

Communicatie is zeer belangrijk. Communiceren is het uitwisselen van boodschappen dat wordt uitgevoerd door een verzender en een boodschapper. Als de boodschappen niet goed overkomen dan is er sprake van een ruis. Een ruis kun je onderverdelen in een interne ruis en externe ruis. Interne ruis is als bijvoorbeeld de ontvanger er met zijn hoofd niet bij is.

Zakelijke Mentor

Business Coach GroningenWat Kost Een Business Coach

Dat een boodschap goed aankomt is zeer belangrijk, want je wilt de ander immers begrijpen en als we niet met elkaar konden communiceren dan konden we ook geen dingen regelen. Zoals in de economische wereld, dan konden ze geen bestellingen plaatsen of vragen daarover stellen. Communiceren kan op verschillende manieren en in verschillende talen.

Door de verschillende talen die er zijn kunnen er misverstanden ontstaan, maar gelukkig kunne de meeste mensen op de wereld met elkaar communiceren via de Engelse taal. Effectief communiceren is enorm belangrijk. business coach zzp. Je kunt namelijk een gesprek met een persoon aan gaan en heel de tijd aan het woord zijn, maar als je niet weet of de persoon het begrepen heeft dan heb je daar dus helemaal niets aan.

Business Coach Ondernemers

En dat er andere dingen gedaan worden. Het is dus belangrijk dat de boodschap goed begrepen en ontvangen wordt door de gesprekspartner. Het effectief communiceren is belangrijk voor zowel privégesprekken als zakelijke gesprekken. Je kunt effectief communiceren aanleren. Er zijn bepaalde cursussen en trainingen die helpen met communiceren. Op die manier help jij jezelf en andere beter begrijpen.

‘Waar gaan we naar toe?’ vraagt mijn man terwijl hij de auto start - zakelijke mentor.‘Naar Slovenië!’ roepen onze jongens vanaf de achterbank. Mijn man lacht en start de auto. We rijden de straat uit en slaan rechtsaf. Onze zomervakantie is begonnen. Dit lijkt een eenvoudig vakantietafereeltje dat je zelf misschien deze zomer ook hebt meegemaakt.

Navigation

Home

Latest Posts

Omgevingsmanagement Gemeente

Published May 11, 22
6 min read

Trainingen Specifiek Voor Uw Ondernemingsraad

Published May 10, 22
6 min read